Nagyvilág

Bohócok terrorizálják a kaliforniai utcákat

Már a rendőrök is bepöccentek: egyszer, s mindenkorra véget akarnak vetni az őrületnek.

A járókelőkre frászt hozó, gonosz bohócok áradta lepte el Kalifornia állam utcáit – írja a The Independent. A rendőrség már fogadkozásba kezdett, hogy hamarosan elkezdik a bohócok letartóztatását, mert véget kell vetni az őrületnek.

A bizarr bohócok a napokban kerültek reflektorfénybe az Egyesült Államokban, köszönhetően az American Horror Story című filmsorozat új, cirkusz témájú évadának. A premierrel egy időben kezdte el fotózni magát egy félelmetesre sminket bohóc Wasco városának éjjeli utcáin. Az Instagramon, és a Facebookon folyamatosan új képekkel jelentkező bohóc pillanatok alatt népszerű lett a neten.

 (fotó: Facebook)

Eddig a pontig rendben is volt minden, hamarosan megjelentek azonban a wascoi bohóc követői a szomszédos városokban. Csak Bakersfieldben 16 bejelentés érkezett róluk pénteken délig. Sokan megrémültek, és olyan pletykák kezdtek el terjengeni, hogy egy baltával felfegyverzett bohóc jelent meg egy középiskolában. Míg az iskola igazgatója a sajtónak nyilatkozott arról, hogy ezek a híresztelések teljesen alaptalanok, a rendőrök letartóztattak egy diákokat üldöző, de fegyvertelen bohócot. Az illető egy kamasz volt, aki a kihallgatásán azt mondta egy átverős videót akart készíteni az internetre.

Vagyis egyelőre senki sem sérült meg, de az embereket, és különösen a gyermekeket nagyon zavarja a gonosz bohócok tömeges felbukkanása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik