Nagyvilág

Gyereket vár a francia elnök szeretője?

A pletykák szerint Francois Hollande szeretője négyhónapos terhes. Közben az élettársát kórházban ápolják, az elnököt pedig megkérték, hogy ne látogassa az asszonyt.

Hollande kettős szerelmi életéről a Closer nevű francia bulvármagazin számolt be először, a többoldalas, képes összeállítás szerint az az 59 éves Hollande-nak és a 41 éves Julie Gayet-nak viszonya van. Azonban az elnöknek hivatalosan élettársa van, Valérie Trierweiler újságíróval él együtt.

Az elnök perrel fenyeget, mert a bulvárlap „megsértette a magánélethez fűződő jogát, amely őt minden más állampolgárhoz hasonlóan megilleti.”

Terhes a szerető?

A legújabb pletykák arról szólnak, hogy Hollande szeretője már négyhónapos terhes – írja a Daily Express. A felfedezést állítólag az M6 tévécsatorna egyik munkatársa tette, de nem ő hozta nyilvánosságra, hanem egy névtelen blogger. A csatorna tagadja, hogy bármi köze lenne a pletykához.

Julie Gayet
Fotó: Northfoto

Az állítólagos terhesség mellett a másik kínos hír Julie Gayet-el kapcsolatosan, hogy a nőt korábban egy fontos testületbe is jelölték, hogy a francia elnök kedvében járjanak a döntéshozók – számol be az esetről a Daily Mail. Gayet-et a Villa Medici tagjai közé nevezte a francia külügyminiszter, a szervezetnek pedig az a feladata, hogy állami ösztöndíjasokat küldjön Rómába. A színésznő jelölését később visszavonták, mert óriási közfelháborodást okozott Franciaországban.

Nem látogathatja élettársát

A megcsalt élettárs, Valérie Trierweiler kórházba került, állapotáról csak annyit tudni, hogy még mindig nagyon fáradt, segítség nélkül nem is tud kikelni az ágyból, alacsony a vérnyomása és nagyon rossz hangulatban van – írja a Guardian Azonban a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem volt idegösszeroppanása.

Francois Hollande
Fotó: AFP

Az orvosok arra kérték a francia elnököt, hogy a gyógyulás érdekében ne látogassa az élettársát, az asszony fáradt és teljes nyugalomra van szüksége maga körül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik