Nagyvilág

Péniszével akart szellemet űzni – letartóztatták

Állítólag gonosz démonok telepedtek meg a páciense vaginájában.

A rendőrség letartoztatott egy magát szellemirtónak mondó kínai férfit a Guangdong tartománybeli Guangzhouban. Huang átszámítva mintegy 730 ezer forintot csalt ki egy kínai nőtől azzal hitegetve, hogy péniszével kiűzi belőle a gonosz démonokat, csupán bele kell helyeznie a „varázspálcáját” a fiatalasszony vaginájába. Ráadásul még a nő szüzességét is elvette.

A fűszerbolti eladóként dolgozó nő azért kérte Huang segítségét, mert szerette volna elcsábítani a főnökét, ugyanis beleszeretett. Huang és a fiatalasszony megbeszélték, hogy egy szállodai szobában találkoznak. A hotelben a „szelleműző” megkérte a nőt, hogy vetkőzzön le, majd feküdjön le az ágyra, hogy megvizsgálhassa. Huang végül „felállította a diagnózist”: a fiatalasszony vaginájában a szüzessége miatt rossz szellemek telepedtek meg, amelyek megakadályozzák, hogy a főnöke belezúgjon, ezért a „mester” úgy vélte, az a legjobb, ha péniszével kiűzi onnan a rontást. Rábeszélte a nőt, hogy fel kell áldoznia a szüzességét a szelleműzés érdekében, a fiatalasszony pedig belement. Így megtörtént közöttük a szex.

Egy nappal később azonban a nő értesítette a rendőrséget, Huangot pedig letartóztatták. A „mester” később bevallotta az egyenruhásoknak, hogy a cukorbetegsége miatt hosszú ideig erekcióproblémákkal küzdött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik