Nagyvilág

Elővette péniszét a repülőn

A férfi azzal védekezettt, hogy csak meglevegőztette.

A Delta Airline Minneapolisból Salt Lake Citybe tartó járatán elővette a péniszét egy 48 éves férfi. Az Utah államban élő, Stuart Ronald Clarke állítja, azért húzta elő a nemi szervét, mert nagyon égette a borsmentaolaj, amellyel véletlenül bedörzsölte.

Egy női utas jelezte a történteket a stewardessnek, aki azonnal kapcsolatba lépett a Salt Lake City-i repülőtéri rendőrséggel, így az egyenruhások már ott várták Clarke-ot. A mutogatós férfi azonban kicsúszott a rendőrség kezéből, mert úgy elsietett a reptérről, hogy még az érkező poggyászát sem vette fel. A rendőrök két nappal később találták meg, és csak akkor tudták kifaggatni a repülőgépen történtekről.

Clarke elmondása szerint fejfájás kínozta Amszterdamban, ahonnan eredetileg útnak indult, és a fájdalom enyhítésére borsmentaolajjal kezdte el dörzsölgetni a halántékát. Amikor Minneapolisban landolt, újra gépre szállt, így került az ominózus, Salt Lake Citybe tartó gépre. A repülőn kiment a mosdóba, hogy elvégezze a dolgát, és – állítása szerint – akkor érintkezett a még borsmentaolajos keze a péniszével; ettől jött rá később az égető érzés.

Amint visszaült a helyére, már forróságot érzett a nemi szervén, ezért – úgy vélte, az a legjobb megoldás –, ha előveszi kicsit „levegőztetni”. Amikor a rendőrök rákérdeztek, hogy miért nem ment vissza a mosdóba, hogy vízzel enyhítse az égető érzést, azt válaszolta, a víztől csak rosszabb lett volna.

Átvizsgálták a férfi lefoglalt csomagját, a rendőrök olajok (eukaliptusz és menta illatokban) garmadát találták benne. Így valószínűleg Clarke sztorija valós, és tényleg az olaj a felelős a perverznek ítélt viselkedésért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik