Nagyvilág

Majom harapta le egy csecsemő heréjét (18+)

A gyerek anyja éppen pelenkázta a kicsit egy kínai állatkertben, amikor a majom támadásba lendült.

A ketrecéből kiszabadult majom a látogatókkal játszott a Kujcsou tartományban lévő állatkertben, amikor teljesen váratlanul nekiesett a nyolchónapos kisfiúnak – jelentette a Shanghai Daily. “Pillanatok alatt történt” a támadás – mondta el a gyerek anyja, aki éppen fia pelenkáját cserélte, amikor a korábban játékos majom beleharapott.

A Shanghai Daily beszámolója szerint a majom – amelyről nem közölték, hogy melyik fajhoz tartozik – a csecsemő jobb heréjét teljesen leharapta. A kisfiút kórházba szállították, és az orvosok elmondása szerint nem volt életveszélyben. Heréjét azonban nem tudták megmenteni. A Daily beszámolója szerint azt ugyanis a majom megette.

Az állatkertben a támadás után nem törték kezüket-lábukat, hogy elnézést kérjenek az eset miatt. Az intézmény egyik vezetője csak annyit közölt érzéketlenül az anyával, hogy a majomtámadások “megszokottnak számítanak”, és nem érezte szükségét annak, hogy bocsánatot kérjenek miatta. A család fájdalompénzt sem kapott az állatkerttől, amely csak a gyerek kórházi számlájához ajánlott fel tízezer jüant (360 ezer forint).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik