Nagyvilág

Ragasztóval kente be ajkait szájkrém helyett

Ezután pontosan azt történt, amire számítani lehet.

A hihetetlen baklövést egy új-zélandi nagymama követte el, amikor éjszaka felket, hogy bekenje herpeszes ajkait. A 67 éves nő a helyi Otago Daily Timesnak elmondta: nem kapcsolta fel a villanyt, amikor elővette a fiókból a tubust. Csak a sárga cimkét látta, és azt hitte, hogy a szájkrém az, miközben a pillanatragasztó volt. Rákente ajkaira, majd visszafeküdt.

Pár perccel később felébredt, és vizet készült inni, amikor érezte, hogy nem tudja kinyitni a száját. “Pánikba estem” – mondta el a nő, akinek ráadásul az orra is be volt dugulva egy megfázás miatt. “Azt hittem, hogy meg fogok halni” – mondta a nő, aki annyira szégyeli az esetet, hogy nem akarta, hogy az újság leírja a nevét.

A nő azonnal hívta a segélyhívót. Az ügyeletessel azonban nehezen tudott csak kommunikálni, hiszen összeragadt szájjal csak hümögni tudott. Végül a segélyhívó ötletes megoldást választott arra, hogy “beszélni” tudjanak, és kiderüljön, hol lakik. A nőnek egyet kellett koppintania a telefon mikrofonjára, ha a válasz “nem” és kettőt, ha a válasz “igen”, majd több kérdésre (ebben a városban lakik? ebben a kerületben?) kellett válaszolnia. Így végül húsz percig tartó “beszélgetés” után sikerült kideríteni, honnan telefonál.

A nőhöz a rendőrök értek ki legelőször, akiket azért riasztottak, mert nem lehetett tudni, hogy a nagymama nem támadás áldozata-e. A nő úgy “mondta el” nekik, hogy mi történt, hogy megmutatta a gyorsragasztó és a szájkrém tubusát. A nőt gyorsan kórházba szállították, ahol az orvosoknak sikerült szétválasztani összeragadt ajkait.

Miután hazaért, a nő a szemétbe dobta a pillanatragasztót – írta az Ontago Daily Times.

Január végén egy kínai lány a szemcseppel keverte össze a pillanatragasztót, és ugyanúgy járt egy amerikai nő is 2010-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik