Nagyvilág

Puszta kézzel tépte le péniszét, bedrogozva (18+)

Ypsilanti(960x640).jpg (ypsilanti, )
Ypsilanti(960x640).jpg (ypsilanti, )

A 41 éves férfit egy iskola előtt térdelve és vérben úszva találták meg a rendőrök.

Az Ohio államban élő férfi barátait látogatta meg a Michiganben található Ypsilanti Townshipben, ahol napközben hallucinogén varázsgombát evett. Legalábbis ő úgy tudta, hogy azt kapott. Abból, hogy ezután mi történt vele, már semmire sem emlékszik – közölte a helyi rendőrség.

A rendőrség hajnali egy órakor talált rá az ohiói férfira a középiskolánál, ahol betört egy ablakot, ezzel beindítva az épület riasztóját. A betörésre kivonult rendőrök az iskola előtt látták meg a térdelő férfit, akinek nadrágja csurom vér volt. Mint kiderült, azért volt annyira véres, mert puszta kézzel letépte nemi szerve egy részét.

Az értelmesen beszélni képtelen férfit – aki csak kiáltozni és üvöltözni tudott – a rendőrök kórházba szállították, de azt nem közölték, hogy milyen állapotban van. Egy helyi rendőr csak annyit árult el, hogy a férfi közel volt a halálhoz.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi pontosan milyen szer hatása alatt állt. Az első toxikológia vizsgálatok nem hoztak eredményt, és a férfi vérét további vizsgálatokra küldték, hogy kiderítsék: volt-e más is a szervezetében a hallucinogén gomba mellett. A rendőrség szerint elképzelhető, hogy a gomba fel volt ütve valamilyen más kábítószerrel. A Gawker blog drogokban jártasnak tűnő kommentelői szerint teljesen elképzelhetetlen, hogy varázsgomba hatása alatt ilyet tegyen valaki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik