Nagyvilág

Új arcot kapott a lúggal leöntött nő (18+)

Carmen Blandin Tarleton és férje már külön éltek, amikor a féltékeny férfi 2007-ben rátámadt a nőre, egy baseballütővel eltörte a karját, összezúzta az egyik szemgödrét, majd leöntötte a lúggal.

Szerettei is csak a fogairól ismerték fel Carmen Blandin Tarletont, akinek férje 6 évvel ezelőtt lúggal maratta szét az arcát. A Brigham & Women’s Hospital orvosai egy szervdonor arcbőrét, valamint arcizmokat, artériákat, és idegeket transzplantáltak át a 44 éves nő nyakára, orrára és ajkaira.

Carmen Blandin Tarleton egy sajtótájékoztatón mutatta meg először a nyilvánosság előtt új arcát. A beavatkozás 30 szakember részvételével, 15 órán át tartott. Bohdan Pomahac, az orvoscsoport vezetője elégedett az eredménnyel.
Elmondása szerint Carmen is elégedett, az arcát ugyan még nem érzi teljesen, de a műtét után azonnal elmúlt a 6 éve folyamatos, gyötrő fájdalom. Az átültetés előtt a nő folyamatosan nyáladzott, képtelen volt forgatni a fejét vagy felemelni az állát.

Tarleton és férje, Herbert Rodgers már külön éltek, amikor a féltékeny férfi 2007-ban rátámadt a nőre, egy baseballütővel eltörte a karját és összezúzta az egyik szemgödrét, majd leöntötte a lúggal. Az asszony testének kilencven százaléka sérült, és megvakult. Később egy műtétnek köszönhetően visszanyerte látását egyik szemére.

A videót csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik