Nagyvilág

Ekkora feneket még biztos nem látott!

A 42 éves asszony azzal keres pénzt, hogy különböző dolgokat egyensúlyoz a méretes hátsóján. Erről a szokásáról még főzés közben sem mond le.

Barbie Edwards állítja, övé a világ legnagyobb popsija. A 3 gyermekes, Washingtonban élő, elvált anyuka vagyonokat költ arra, hogy méretesre hizlalja hátsóját.

Elmondása szerint az elmúlt fél évben komoly összeget keresett modellkedéssel, köszönhetően gigafenekének: átszámítva több mint 6 millió forint ütötte a markát azzal, hogy fotóztatja óriási popsiját, sőt a kamera előtt különböző dolgokat – legyen akár egy tucat fánk, pizza vagy üdítős doboz – egyensúlyoz rajta. Ha pedig éppen nem modellkedik, akkor a szociális munkásként dolgozó asszony odahaza tálcaként vagy előkészítő pultként használja fenekét: főzés közben arra helyezi a hozzávalókat (pl. zöldségeket), takarítás közben a tisztítószereket, tévénézés közben a nasit.

Fotó: The Sun

Barbie popsija pedig immár igazi sztár: több mint 4 ezer rajongója van a neten. Az amerikai asszony naponta több száz levelet kap imádóitól, akik elsősorban fehérneműs fotókat rendelnek tőle. A rajongótábora amúgy elég vegyes: üzletember és földműves gazda egyaránt odavan érte.

A fenekét speciális étrenddel hizlalja: reggelire palacsintát, sült szalonnát, müzlit és pirítóst eszik, tízóraira csokitortát és M&M csokit, ebédre tacót és egy egész csokitortát, vacsorára pedig lasagne-t kenyérrel.

A jelenleg 227 kilós nő büszke a gigapopsijáért, még ha a vonaton vagy a repülőn két jegyet is kell vennie, hiszen egy ülésen nem fér el, illetve a divatüzletek próbafülkéiben és a nyilvános vécékben ugyancsak gondjai adódnak. Ennek ellenére Barbie nagyon boldog, és komoly tervei vannak. Az a célja, hogy bemutassa a világnak: méretes hátsóval is lehet szexi egy nő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik