Nagyvilág

Kitárulkozott Berlusconi exnője

Szívtipró Ruby a milánói bíróságnál tiltakozott feldúltan, könnyek között.

A milánói bíróság épületénél tiltakozott Szívtipró Ruby, és azt követelte, hogy őt is hallgassák meg a Silvio Berlusconi volt kormányfővel való kapcsolata tisztázása végett. A marokkói születésű Karima El Marough a bíróság bejárata előtti lépcsősoron bejelentette, hogy a róla elnevezett Ruby-per bíróival akar találkozni. „El akarom mondani az igazságot” – hangoztatta a 21 éves nő, aki közleményt olvasott fel a helyszínre hívott sajtónak.


Állítja, nem örömlány
Fotó: AFP / Giuseppe Cacace

„Nem vagyok prostituált. Ezt senki sem tudja bizonyítani. Pénzért soha senkivel nem volt szexuális kapcsolatom, Silvio Berlusconival sem. Berlusconi ellen háború folyik, és a sajtó őt támadva engem bántott, az ügyészek is lélektani nyomást gyakoroltak rám. Én vagyok a sértett fél, nem akarom, hogy az életem tönkremenjen. Veszélyes játékba keveredtem” – mondta könnyezve, hozzátéve: a per miatt mindenki prostituáltnak tartja. Táblát tett a bíróság elé „védekezni akarok a hazugsággal és az előítéletekkel szemben” felirattal.

Ruby hangsúlyozta, ostobaságot követett el, amikor azt hazudta Berlusconinak, hogy Hoszni Mubarak egyiptomi elnök unokahúga.

A 2011-ben kezdődött, úgynevezett Ruby-perben Berlusconit kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítésével és hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik