Nagyvilág

23 éve elkövetett gyilkosságot vallott be

bilincs (bilincs, )
bilincs (bilincs, )

A rendőrségnek semmi esélye nem lett volna elkapni, mégis feladta magát. Nem bírta elviselni, hogy álmaiban folyamatosan áldozata anyja bámulta.

„Pokol volt minden nap,” Ezzel magyarázta a most 41 éves amerikai férfi, hogy miért jelentkezett teljesen önként a rendőrségen, hogy bevalljon egy 23 éve elkövetett, és egészen mostanáig megoldatlan gyilkosságot – jelentette az NBC.

Steven Goff alig volt 18 éves, amikor 1990 májusában megölte egyik 15 éves iskolatársát, akinek holttestét csak 1991 decemberében találta meg az erdőben egy vadász. A holttest addigra már olyan állapotban volt, hogy nem lehetett megállapítani a halál pontos okát. Goff nyugodtan leélhette volna az életét úgy, hogy egy percig sem kellett volna azon aggódnia, hogy le fogják tartóztatni.

Mégsem élhetett nyugodtan. Lelkiismerete ugyanis nem hagyta, hogy ezt tegye. A férfit ugyanis rendszeresen rémálmok gyötörték, amelyekben áldozatának anyja bámult rá – mondta el Goff legjobb barátja az AP hírügynökségnek.

Goff végül hétfőn adta fel magát a New Jersey államban lévő Galloway rendőrségén, ahol olyan részleteket tudott mondani a gyilkossági ügyről, amit csak a gyilkos tudhatott. A férfi letartóztatták, és emberölés vádjával indítottak eljárást ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik