Nagyvilág

Meztelenségével sokkolta az esküvőt

Samuel James Dengel  (samuel james dengel, egyesült államok,)
Samuel James Dengel  (samuel james dengel, egyesült államok,)

A húszéves fiatal jó poénnak gondolhatta, hogy nemi szervét és pucér hátsóját mutogatta a szállodájában zajló esküvő résztvevőinek. Tettét valószínűleg átértékelte, amikor a rendőrök őrizetbe vették.

A fiatalember a dél-karolinai Charleston város egyik szállodájában szállt meg, és egy olyan szobát kapott, ami az udvarra nézett, ahol szombaton egy esküvői szertartást tartottak – írta a Philadelphia Daily News. Samuel James Dengel a vendégek elmondása szerint anyaszült meztelenül kezdte el nézni az ablakból a pár nagy napját, és sajátos stílusban tette emlékezetessé az eseményt.

Először nemi szervét nyomta neki az ablaknak, ha esetleg valaki nem látta volna elég tisztán, mit tud nyújtani a szobában vele lévő lánynak. Majd megfordult, és hátsóját tolta neki az üvegnek, és többször is előredőlt, megmutatva mit tudna nyújtani, ha egy fiúval lett volna együtt a szobában.

Az esküvő résztvevői nem voltak lenyűgözve a magamutogató Dengel látványától, és ahelyett, hogy meghívták volna az esküvőre, inkább a rendőröket hívták a fiatalemberre. Amikor a rendőröknek ajtót nyitott, csak egy szál törülköző volt rajta. A fiatalt a rendőrök bevitték, majd közszeméremsértés vádjával indítottak ellene eljárást. Dengelt a Daily News nem tudta elérni, hogy az ő szemszögéből is megismerhessük a történetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik