Nagyvilág

Autóval tört be a börtönbe, hogy találkozzon a fiával

Börtönfalnak hajtot autó (börtön, ütközés, kisteherautó, )
Börtönfalnak hajtot autó (börtön, ütközés, kisteherautó, )

A részeg amerikai férfi azért hajtott neki a börtönfalnak, mert nem engedték be, hogy meglátogassa fiát. Most majd együtt lehetnek a rácsok mögött.

A 34 éves férfi a szombat délutáni látogatási idő alatt akart találkozni fiával a texasi Denton megyei börtönben, de az őrök nem engedték be, mert erősen részeg volt – írta a Denton Record-Chronicle, a rendőrségi beszámolókra hivatkozva. Miután kitessékelték, Rolando Hernandez beült kisteherautójába, nekitolatott két parkoló autónak, majd nagy gázt adott, és kipróbálta, át tudja-e törni a börtön falát.

A férfi átugratott egy járdaszegélyen, áttörte a biztonsági kerítést, és egyenesen nekihajtott a börtön épületének. A falat végül nem tudta teljesen áttörni, de a becsapódás ereje elég nagy volt ahhoz, hogy két rab lerepüljön priccséről, ami pont ott támaszkodott a falnak, ahol az autó eltalálta. A celláról készült felvételen jól látni az ütközés okozta repedéseket.

Hernandezt azonnal őrizetbe vették, de előbb egy kórházba kellett szállítani, de a sérülései nem voltajk súlyosak. A börtön érintett szakaszát az eset után kiürítették, és látogatási tilalmat rendeltek el. A két rabot, akiket az ütközés a földre dobott, szintén kórházba vitték, de csak könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik