Nagyvilág

Szemcseppel mérgezte barátnőjét

Szemcsepp (szemcsepp, )
Szemcsepp (szemcsepp, )

Barátnője italába szemcseppet csöpögtetett, mire a lány rosszul lett és kórházba vitték.

Letartóztattak egy 27 éves kaliforniai férfit, aki szemcseppel mérgezte meg barátnőjét, akit veszélyes hasmenéssel szállítottak kórházba. A férfinak egy sms-ben sikerült lebuktatnia magát. Az úriember az alábbi szöveggel küldött üzenetet barátainak: „Szarságokat fog beszélni, aztán jól összeszarja magát.” Mivel az iménti leírás szó szerint és szinte azonnal bekövetkezett, nem is kérdéses a mérgezés.

Ezt a kis csínyt az Ünneprontók ünnepe (Wedding Crashers) című filmben láthattuk. Két éve egy főiskolás hallgató lány is kipróbálta a filmben látott módszert, hogy szemcseppet csepegtet szobatársa üdítőitalába, amiért végül 90 nap börtönbüntetésre ítélték. Egy jó poén mi mindent megér, ugye? Tavaly egy másik nőnek pedig a bántalmazás vádjával kellett szembenéznie, amikor fény derült a tényre, hogy barátja italába három éven keresztül szemcseppet adagolt – írja a Huffington Post.

Mivel a szemcsepp szervezetbe jutása után pár órára rá fejti ki kellemetlen altáji hatását, addig más mellékhatásokat is produkálhat, például légzési zavarokat, hányingert és görcsös rohamokat is. Magyarán, nem vicces ilyennel játszani, ahogy higanyt sem teszünk mások vasárnapi tyúkhúslevesébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik