Nagyvilág

Megskalpolta a munkagép

Szörnyű balesetet szenvedett egy kínai munkásnő, miután elkapta a haját egy gép.

A munkásnőt annyira berántotta a gép, hogy derékig eltűnt benne, és végül csak a tűzoltók segítségével sikerült kiszabadítani. A szabadításról készült felvételen jól látni, hogy teljesen megskalpolta a gép.A videóhoz nem mellékeltek leírást, így azon kívül nem lehet többet tudni az esetről, mint amit a felvételen látni.

Egy gyors keresés sem hozott eredményt, ugyanakkor kiderült, hogy az ehhez hasonló balesetek egyáltalán nem számítanak olyan ritkának, valamint az is, hogy ilyen esetek nem csak az olyan, a munkavédelem terén komoly lemaradásokkal küzdő országokban történhetnek, mint Kína.

Januárban a brit sajtó számolt be arról, hogy egy walesi üzemben kapta el egy 24 éves nő lófarkát egy vállfákat újrahasznosító cég gépsora. Tavaly novemberben a kanadai Beamsvilleben skalpolt meg részlegesen egy munkásnőt egy gép. 2012 júliusában egy nőt teljesen megskalpolt egy gyártósor egy ohiói autóalkatrész-gyártó üzemben. 2011 áprilisában pedig a nagynevű Yale egyetem laboratóriumában meghalt egy hallgató, miután egy esztergagép elkapta a haját.

Ha hallottak ilyen esetről Magyarországon is, osszák meg a kommentek közt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik