Nagyvilág

Örömlánynál bukott a prostitúcióellenes ügyész

prostitualt(210x140)(5).jpg (prostituált, kéjelgés, )
prostitualt(210x140)(5).jpg (prostituált, kéjelgés, )

A rendőrök tippet kapva mentek a stockholmi szállodába és vártak az örömlány szobája előtt a folyosón. Aztán jócskán leesett az álluk.

Örömlánynál csípték fülön svéd rendőrök legilletékesebb főnöküket, egy erkölcsrendészeti ügyészt, aki – legalábbis hivatalosan – a prostitúció üldözője.

A rendőrök tippet kapva mentek a stockholmi szállodába és vártak az örömlány szobája előtt a folyosón az „ügyfélre”, de nem tudták, hogy kicsoda a férfi. Amikor azután őrizetbe vették, igencsak meglepődtek a férfi foglalkozásán, azon meg még inkább, hogy épp azt az ügyészt csípték el, akinek amúgy is jelenteniük kellett volna az esetet, merthogy éppen ő volt szolgálatban.

Az ügyész 1500 koronát (50 ezer forintot) fizetett az örömlánynak, akinek szolgáltatására a neten bukkant rá egy vonatúton, szörfölgetés és iddogálás közben. A férfi beismerte vétkét, a rendőrség pedig tájékoztatta a családját.

„A feleségem el fog hagyni, a gyerekeim úgy vélik, hogy disznóként viselkedtem. Még a barátaim is így gondolják” – mondta az ügyész a The Local című svéd lap jelentése szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik