Nagyvilág

A rab végbelében csengett a mobil – röntgenképpel!

Mobil a rabban (mobiltelefon, röntgen, végbél, )
Mobil a rabban (mobiltelefon, röntgen, végbél, )

Hátsójába dugva próbálta elrejteni a börtönbe csempészett telefonját egy elítélt, de lebukott, amikor a börtönőrök előtt felhívták

A Srí Lanka egyik legjobban őrzött börtönében tíz éves büntetését töltő tolvaj éppen a cellájában illegálisan tartott mobiltelefonon beszélt, amikor az őrök váratlanul megjelentek nála, hogy átkutassák a helyiséget. Az 58 éves férfi hirtelen semmi más helyre nem tudta elrejteni a telefont és a hozzá tartozó kettő handsetet, mint a végbelébe – közölte a CNN és az AFP francia hírügynökség.

Pechjére azonban gyorsan visszahívta a rokon, akivel beszélt a kutatás kezdetekor, és az őrök is meghallották a hátsójából felhangzó telefoncsörgést – közölte a CNN egy, az esetet jól ismerő forrásra hivatkozva. Az amerikai hírtévé értesülései szerint az őrök ekkor jól megverték a rabot, akit végül azütlegelés okozta súlyos hátfájás miatt kellett kórházba szállítani.

A kórházban azt gondolták, hogy valamilyen ortopédiai komplikációi vannak a G. Siripala nevű rabnak, és röntgenfelvételt készítettek az elítéltről, amelyen jól látszott a végbélbe rejtett mobilkészülék – közölte a CNN. Az orvosok már arra készültek, hogy műtéti úton távolítják el a szerkezetet, amikor a férfi azt kérte tőlük, hogy „adjanak neki egy percet”. Ezután „köhögött, tekergette testét, megfeszítette az izmait és a telefon a földre esett” – közölte a CNN forrása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik