Nagyvilág

Raktárban tárolták a nagymama hulláját

temeto(210x140)(2).jpg (temető, sír)
temeto(210x140)(2).jpg (temető, sír)

A temetésre előkészített holttest 17 éven át hevert egy floridai raktárban. Az unokák ezt csak akkor tudták meg, amikor anyjuk a halálos ágyán elmondta, hogy hol van a nagyi.

Hitte is meg nem is a floridai raktár vezetője, amikor a bérleti díjjal elmaradt nő közölte vele: nem árverezheti el a raktár tartalmát, mert ott van a nagymama holtteste. Kevin McKeon a Tampa Bay Timesnak elmondta: sok kamu szöveget hallott már arról, hogy mik vannak a raktárakban, így erősen megkérdőjelezte a nő szavait.

Nem is ellenőrizte le azonnal a raktárt, mivel nem volt rá ideje, csak egy extra lakatot rakott rá, hogy a pénzzel elmaradt bérlők ne tudják kipakolni azt, és csak pár nappal később nézte meg, mit rejt valóban a tároló. Amint kinyitotta az ajtót, rögtön észrevette a légkondicionáló nélküli raktárban lévő kékre festett koporsót, és azonnal ki is hívta a rendőrséget. A felnyitott koporsóban pedig egy csontvázat találtak, az 1995-ben elhunyt nagymama földi maradványait. Már 17 éve hevert temetetlenül a raktárban – írta a Times.

A halott nő unokája a rendőrségnek elmondta: csak tavaly tudták meg, hogy a holttest a raktárban van. Elmondása szerint anyja a halálos ágyán árulta el, hogy a már több mint 25 éve bérelt raktárban helyezték el a koporsót. A holttestet megvizsgáló szakértők elmondása szerint a test teljesen elő volt készítve a temetésre, és egyelőre nem lehet tudni, hogy miért nem temették el. Az érintett család nevét a rendőrség nem hozta nyilvánosságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik