Nagyvilág

19 év után jött rá, felesége férfi

eskuvo(210x140)(1).jpg (esküvő, csokor)
eskuvo(210x140)(1).jpg (esküvő, csokor)

A 64 éves belga férfi még komoly jogi csatározásokat is folytatott hazája bíróságain, hogy elvehesse az indonéz nőt, akiről csak azt az apró információt nem tudta, hogy születésekor még fiú volt.

A csak Jan néven azonosított férfi még 1993-ban vette el Monicát, aki előző házassága alatt a család gyerekvigyázója volt – írta a Daily Telegraph. „Minden porcikájában nő volt, és nagyon vonzónak tartottam” – mondta el a becsapott férj, aki még jogi hercehurcákon is átment, hogy feleségül tudja venni az indonéz nőt. A belga hatóságok ugyanis gyanúsnak találták Monica papírjait, de végül elfogadták azokat, és a pár kimondhatta a boldogító igent.

Jan elmondta, hogy soha nem tűnt fel neki, hogy felesége igazából férfi. „Még szex közben sem vettem észre semmit” – állította a férfi. Monica még arra is ügyelt, hogy eljátssza a menstruációt. A gyerekproblémát pedig azzal hidalták át, hogy megegyeztek, nem lesznek közös gyerekeik, mert Jannak az előző házasságából két gyermeke is volt – írta a brit lap.

Az igazság – hogy Monica csak egy nemátalakító műtétnek köszönheti, hogy nőként élhet – alig pár hete derült ki. Jan elmondása szerint 48 éves felesége kezdett megváltozni, miután új munkahelyre került, éjszakai klubokba kezdett járni, és kihívó ruhákat kezdett el hordani. Közben egyre több pletyka kezdett el keringeni arról, hogy Monica igazából férfi, és ezek a férjhez és legidősebb gyerekéhez is eljutottak.

Jan végül egy dühös veszekedéskor rákérdezett a dologra, és Monica bevallotta, hogy születésekor még fiú volt, de már nőként él, és nem érezte úgy, hogy ezt az apróságot meg kéne osztania élete párjával. „Az egész világom összeomlott, úgy éreztem, mintha megerőszakoltak volna” – mondta el Jan, aki a felfedezés óta pszichiátriai kezelésre szorul.

A férj jogi lépéseket tett a házasság megszüntetésére, de a belga bíróságok egyelőre nem engedélyezték számára, hogy kirakja a családi otthonból a nőt, vagy, ahogy Jan ügyvédje jellemezte: „azt a személyt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik