Nagyvilág

Berlusconi nem lesz apa

Visszavonta kijelentéseit Silvio Berlusconi volt szeretője, aki azt állította, gyermeket vár a súlyos depresszióban szenvedő volt olasz kormányfőtől.

Az Il Fatto Quotidiano napilapnak pénteken felfedett terhesség híre néhány óra leforgása alatt bejárta az egész világot.
Ennél már csak a cáfolat volt gyorsabb. A magát színésznőnek valló, de Olaszországban elsősorban escort-hölgyként ismert Sabina Began a legolvasottabb politikai pletykablognak “drámai sms”-ben magyarázta el, hogy mégsem vár gyermeket Berlusconitól. “Éjszaka elveszítettem a gyermeket. Így legalább senki sem beszél többet róla” – közölte Began.

Az itáliai sajtó ezzel lezártnak tekinti a “Berlusconi-ellenes támadást”: akármi is volt vele a célja, a volt szerető jól időzített, az újabb visszatérésre készülő Berlusconi imázsán ismét szégyenfolt esett. A volt kormányfő ügyvédje szerint “tipikus nyári színes, ironikus hírről volt szó, amelynek semmi köze a valósághoz”.

Az újságok a meg nem született gyermeknél is többet foglalkoztak Begannak azzal a kijelentésével, miszerint Berlusconi depresszióban szenvedne. Ezt a sajtónak Berlusconi barátai cáfolták. “Egyáltalán nem depressziós, jól van és boldog, családjával Szardínián nyaral” – hangoztatta a Forma 1-es menedzser Flavio Briatore.

Melania Rizzoli, a Szabadság Népe (PdL) parlamenti kéviselője szerint Berlusconi “olyan mint egy robot, amely hamarosan választási harci gépezetté fog átváltozni. Amóta ismerem, csak édesanyja és testvére halálakor és a feleségétől való válásakor volt depressziós. Berlusconi célja az, hogy augusztus végéig nyolc kilót fogyjon és a PdL-t nyolc százalékkal erősítse”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik