Nagyvilág

Forró pofon Obama miatt

Kávéscsészével ütötte meg gyermekét egy amerikai férfi, amiért fia nem követte figyelemmel az elnök beszédét.

Elfogatóparancsot adtak ki egy férfi ellen az egyesült államokbeli Stamfordban, amiért látszólag minden ok nélkül megverte kiskorú gyermekét. Később kiderült, az apa azért ütötte meg egy forró kávéscsészével kisfiát, mert az nem tanúsított figyelmet, amikor Barack Obama elnök beszédét közvetítették a tévében felvételről.

Az esetre nemrég derült fény, az elnök még múlt hónapban tartotta utolsó évértékelőjét a 2012 novemberi amerikai elnökválasztás előtt.

A 49 éves Mohamed Shonant harmadfokú égési sérülés okozása, rendbontás és kiskorú bántalmazása miatt tartóztatták le, később 5000 dollárt fejében kiengedték a Fellebbviteli Bíróságról.

A helyi Ifjúsági Iroda őrmestere, Joseph Kennedy azt nyilatkozta, a rendőrség január 27-én értesült az esetről, amikor a fiatalt bevitték a stamfordi kórházba, hogy ellássák arcsérüléseit.

A 11 éves sérült beszámolója szerint a beszéd másnapján le kellett ülnie megnézni az évértékelőt, édesapja azonban elveszette nyugalmát, látva, hogy ő nem foglalkozik azzal. Ekkor ütötte meg a bögrével, amelyet a kezében tartott. Megkérdezésekor Shonan ezzel szemben tagadta fia bántalmazását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik