Nagyvilág

Tom Hanks az interneten folytatja

A Yahoo-n jelenik meg tavasszal Tom Hanks évek óta tervezett sci-fi- animációs websorozata, amiben a színész nemcsak producerként, de szinkronhangként is megjelenik.

A The Electric City című sorozat húsz epizódból áll, az egyes részek három-négy percesek. Hanks nemcsak producerként áll a posztapokaliptikus jövőben, egy látszólag béke szigetének tűnő városban játszódó széria mögött, hanem hangját is kölcsönzi az egyik szereplőnek.

A Yahoo! és a produkció együttműködését kedden készülnek nyilvánosságra hozni a Las Vegas-i International Consumer Electronics Show alkalmából.

A szórakoztatóipar felé kacsingató internetes portál online és táblagépekre hozza forgalomba a sorozatot, amely egyébként a megszokott módon teszi lehetővé az interaktivitást, illetve a közösségi oldalakhoz való kapcsolódást. Újdonságként azonban a műsor számos nyelvváltozatban lesz hozzáférhető, köztük spanyolul és franciául is.

A Hanks Playstone cége és a Reliance Entertainment közös vállalkozásában készült Electric City egyelőre csak a Yahoo!-n keresztül kerül forgalomba, de ha sikeresnek bizonyul, lehet belőle játék és akár mozifilm is.

A portál már számos nagy nézettségű hírműsor gazdája, de Hanks sorozata lesz az első játékfilmjellegű szériája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik