Nagyvilág

Az FBI is nyomoz a sztárok meztelen fotói ügyében

Újabb áldozata lett a hírességeket érõ hackertámadásoknak, ezúttal Scarlett Johansson került a huligánok látókörébe. Az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) is részt vesz a nyomozásban.

A színésznõ az internetre kiszivárgott, privát meztelen képei ügyében kérte a hatóságok segítségét. A képeken Johansson fedetlen keblekkel, illetve meztelen hátsóval látható. A fotók szerdán kerültek fel a netre, ahol számos celebekkel foglalkozó honlap nyomban lecsapott rájuk.

Korábban Jessica Albáról kerültek fel meztelen fotók a netre, de Justin Timberlake és Mila Kunis fényképei is illetéktelen kezekbe kerültek.

Laura Eimiller, az FBI Los Angeles-i irodájának szóvivõje szerint sztárok tucatjai estek áldozatul hackertámadásoknak, amelyek során e-mailjeikbõl és más netes alkalmazásaikból személyes információkat loptak el tõlük.

Johansson jogi lépéseket helyezve kilátásba: ügyvédje útján szólította fel a meztelen képeket közlõ honlapokat, hogy haladéktalanul távolítsák el a magántulajdonát képezõ fotókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik