Nagyvilág

Körözik az őrült Dougherty-bandát

A három testvér rálőtt egy rendőrre, bankot rabolt, autót rongált, egyikük egy kiskorút akart rávenni szexre és túllépték a megengedett sebességet is.

Egy rendőrjárőr elleni fegyveres támadás és bankrablás miatt országos körözést adott ki egy sztriptíztáncosnő és két fivére ellen a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) – közölték kedden az amerikai lapok.

A sajtóban Dougherty-banda néven emlegetett testvérek nem reagáltak a szívbeteg anyjuk felhívására, hogy adják fel magukat. A 26 éves Lee Grace Dougherty, 21 esztendős öccsével Ryan Doughertyvel és 26 éves féltestvérével, Dylan Dougherty Stanley-vel csütörtökön a floridai Zephyrillisben tüzet nyitott egy rendőrre, aki gyorshajtás miatt megpróbálta megállítani őket. A rendőr nem sérült meg, de a rá AK-47-es gépkarabélyokból kilőtt 20 golyó egyike kilyukasztotta autójának egyik gumiját.

Még aznap, a lövöldözés helyszínétől mintegy 320 kilométerre a testvérek maszkot öltöttek, és kiraboltak egy bankot Georgia államban. Mindegyiküknél fegyver volt, amellyel a pénzintézet mennyezetébe lőttek. Az elrabolt összegről nem tettek közzé tájékoztatást.

Az FBI szerint a testvérek feltehetően azért lőttek rá az őket üldözőbe vett rendőrre, mert tartottak a hatóságoktól, a sztriptíztáncosnő ugyanis megsértette feltételes szabadlábra helyezés feltételeit. Lee Grace Doughertyt legutóbb azért vették őrizetbe, mert megrongált egy autót, majd távozott a helyszínről. Az legifjabb Doughertyt augusztus 1-jén 12 évi, próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, miután 400 szexuális tartalmú SMS-t küldött egy 11 éves lánynak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik