Nagyvilág

Végre megmutatta magát a szobalány

Nafissatou Diallo több mint két hónap hallgatás után állt a nyilvánosság elé, és exkluzív interjút adott a Newsweek című hetilapnak és az ABC News televíziónak. A szobalány továbbra is fenntartja állítását miszerint Dominique Strauss-Kahn megerőszakolta.

„Igazságot akarok. Azt akarom, hogy börtönbe zárják. Isten a tanúm rá, hogy az igazat mondom. Isten tudja ezt, és ő (Dominique Strauss-Kahn-szerk.) is” – indokolta lépését a 32 éves guineai szobalány, Nafissatou Diallo. Állítása szerint sohasem akart a nyilvánosság el állni, de a történtek után nem maradt más választása. Az exkluzív interjúkban Diallo – aki ezentúl már csak mosodásként vállalna munkát szállodákban a váratlan „meglepetések” elkerülése végett – részletesen beszámol arról, hogy pontosan mi is zajlott a Sofitel szálloda 2806-os szobájában, amelynek DSK-verzióját a mai napig nem ismeri a világ.

Letámadta

„Helló, szobatisztítás” mondtam háromszor is a szobába belépve – emlékezik vissza Diallo, hozzátéve: a szobaszervizes mondta neki, hogy üres a szoba, így meg sem fordult a fejében, hogy tartózkodna ott valaki. Elmondása szerint, amikor belépett a szobába, egyszerre csak megjelent előtte pucéran DSK. Jaj, bocsánat, nagyon sajnálom! – mondta a férfinek, és ki akart menni, az IMF volt vezérigazgatója azonban megállította, és azt mondta: Nem kell elnézést kérned.

Végre megmutatta magát a szobalány 1

Diallo szerint teljesen őrültként viselkedett DSK. Gyönyörű vagy – mondta a nőnek, elkezdte markolászni a melleit, becsukta a szállodai szoba ajtaját, és a hálószoba felé tolta. „Azt mondtam neki: Uram, hagyja abba! Nem akarom elveszíteni az állásomat” – emlékezik vissza a szobalány. Mire DSK csak annyit mondott: Nem fogod elveszteni. A guineai nő sztorija szerint, mivel senkire sem számított a szobában, annyira megijedt a történteken, hogy nem is mert a férfire nézni. „Az ágy felé tolt, próbáltam ellökni magamtól, de úgy, hogy ne okozzak sérülést neki, mert nem akartam, hogy kirúgjanak emiatt” – elevenítette fel sírva az orális szex részleteit az ABC News televízió riporternőjének.

Megijedt tőle

Elmondása szerint DSK térdre kényszerítette, a hátát a falnak nyomta, a fejét erősen szorította, és megpróbálta a szájába erőltetni a péniszét. A volt IMF vezér mit sem törődött a szobalány uniformisának gombjaival, igyekezett leszaggatni róla, akárcsak a harisnyáját, amelyet vadul letépett a nőről. Diallo elmondása szerint a férfi olyan erősen markolászta a combját és a nemi szervét, hogy az eset után még órákkal is vörös volt a bőre. „Az erőszak után gyorsan kiszaladtam a szobából, annyira fel voltam dúlva” – mondta a tévében zokogva. A folyosón azonban elbújt, s amint látta távozni a szobából a férfit, aki a liftnél még meg is bámulta őt, visszament kitakarítani az erőszak után, hogy megnyugodjon.

Végre megmutatta magát a szobalány 2

Az interjúkban is hangsúlyozta, hogy amikor panasszal fordult a főnökeihez, csak egy órával később értesítették a rendőrséget. Diallo bevallotta: nem tudta, hogy ki is valójában DSK, csupán a letartóztatása másnapján értesült arról, hogy milyen befolyásos az erőszakolója. „Éppen a 7-es csatornát néztem, és ott említették meg róla, hogy ő lehet Franciaország következő elnöke” – hangsúlyozta az interjúban. „Ekkor azt gondoltam: Na, ez a férfi meg fog engem ölni” – osztotta meg félelmét a riporternővel. Arra a kérdésre miszerint prostituált-e, ahogy számos újság is megírta, a guineai bevándorló határozott nemmel válaszolt, hozzátéve: ezek az újságcikkek az ő jó hírén is csorbát ejtettek.

Ejtik a vádakat

Strauss-Kahnt valószínűleg nem fenyegeti börtön, mivel a manhattani ügyész azt fontolgatja, hogy ejti a vádakat, a szobalány szavahihetőségével kapcsolatban ugyanis aggályok merültek fel. Diallo az ABC-nek ugyan elismerte, hogy hibákat követett el, de szerinte ezeknek nem kell megingatniuk a vádhatóságot. Mindenesetre ügyvédjével, Kenneth Thompsonnal polgári peres eljárást kívánnak indítani Dominique Strauss-Kahn ellen.

Végre megmutatta magát a szobalány 2

A DNS-nyomok alapján a rendőrség megállapította, hogy valóban történt nemi aktus a szobában. Ahogy az fn.hu korábban megírta, Strauss-Kahn védői szerint a nő beleegyezett a szexbe, a konfliktus csupán abból eredhet, hogy DSK nem akarta kifizetni a szexuális szolgáltatást a másodállásban prostituáltként dolgozó szobalánynak, aki erre erőszakkal gyanúsította meg a férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik