Nagyvilág

Bíróságon zárul a Gellért-beli német szexparti

A négy évvel ezelőtt Budapesten rendezett szexparti miatt büntetőjogi feljelentést tett az Ergo konszern a Hamburg-Mannheimer biztosítótársaság két korábbi menedzsere ellen - írta szerdán a Rheinische Post.

A düsseldorfi újságnak nyilatkozó Wilhelm Möllers, a hamburgi ügyészség szóvivője elmondta: a feljelentés alapját hűtlen kezelés gyanúja képezi. A két gyanúsított pedig Ulf Redanz, a Hamburg-Mannheimer igazgatótanácsának értékesítési felelőse, és Kai Lange, a biztosítótársaság értékesítési igazgatója.

A májusban megszellőztetett szexpartin a cég száz munkatársa és “érdemes ügynöke” vett részt, az örömlányok bevonásával tartott rendezvény állítólag 83 ezer euróba került.

Ha volt is olyan szexparti, amelyről az újságok írtak, az a Gellért-fürdőben volt, nem a Gellért-szállóban. A szállónak semmi köze a fürdőben történetekhez – mondta Bencze Gábor.
A szálló igazgatója kijelentette: a hotelnek és a fürdőnek, azt leszámítva, hogy egy épületben vannak, semmi köze egymáshoz; két külön vállalat létesítményeiről van szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik