Nagyvilág

Görög kormány, Goebbels kéjlakja, kínai művész [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Nem bukott meg a görög kabinet. Bizalmat szavazott a parlament a kormánynak, utat nyitva a megszorító intézkedéseknek, amelyek a külföldi hitelcsomag feltételei.
Bővebben…

Elhunyt a keddi petrozavodszki repülőgép-katasztrófát túlélő tízéves kisfiú a város egyik kórházában. A kisfiú halálával a baleset áldozatainak száma 45-re emelkedett.
Bővebben…

A Facebookos üzenőfalát frissítette és új barátokat szerzett egy amerikai túszejtő, miközben az őt sarokba szorító rendőrökkel tárgyalt.
Bővebben…

Elhunyt a világ legidősebb embere. Valentim – nem sokkal 115. születésnapja, július 9-e előtt – kedden szenderült jobblétre.
Bővebben…

Vagyonokért árulják a náci Goebbels kéjlakjait. Hitler propagandaminiszterének két luxusingatlanjára keres vevőt Berlin városa, amely milliós vételárat remél az eladásból.
Bővebben…

Szabadlábra helyezték a “másként gondolkodó” Aj Vej-vejt. A kormányellenes kínai művészt adócsalás vádjával vették őrizetbe április elején, amikor repülőgépre akart szállni Hongkong felé.
Bővebben…

A maják világvége-jövendölésével igyekszik fellendíteni a turizmust Mexikó. Mintegy ötszáz kiállítást, konferenciát és fesztivált rendeznek Yucatán, Quintana Roo, Chiapas, Campeche és Tabasco államok régészetileg fontos városaiban.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik