Nagyvilág

Rábizonyíthatják a bunga-bungát Berlusconira

Berlusconi számára kompromittáló tanúvallomások váltak nyilvánossá.

Megerősítette két olasz nő a milánói ügyészség előtt a Silivo Berlusconi olasz kormányfő ellen felhozott vádakat a villáiban rendezett partikról – közölték szerdán bírósági források.
A két piemonti fiatal nő, Chiara és Ambra tavaly augusztus 22-áról másnapra virradóra voltak meghívva a Cavaliere Milánóhoz közeli rezidenciájára. Az Értékek Olaszországa ellenzéki párt egy szenátorának tanácsára, maguktól tettek tanúvallomást a hétfői nap folyamán.

Az olasz sajtó által szerdán ismertetett beszámolók szerint válaszaik a hosszadalmas kérdezésre megerősítették a villában rendezett estélyek csapongó jellegére vonatkozó vádakat. Mint egyikük mondta, azért akart vallomást tenni, mert a miniszterelnök “elegáns vacsorákról” beszélt, neki pedig “merőben más természetű” emlékei vannak. Berlusconi ügyvédei nyomban elutasították a vallomásokat, mondván, hogy “minden alapot nélkülöznek és ellentmondanak számos ellentétes irányú jelzésnek”.
A Rubygate-per április 6-án kezdődött, és azzal vádolják benne az olasz kormányfőt, hogy egy – az eseménykor még – fiatalkorú marokkói lánynak, becenevén Rubynak pénzért vásárolta meg a szexuális szolgáltatásait, majd pedig, hatalmával visszaélve szólt a rendőrségnek, hogy engedje szabadon a lopáson rajtakapott lányt. A szóban forgó nyári estén a vallomást tevők egyike szerint alig telt el negyedóra a kezdés után, máris elfajult a parti: a meghívott lányok feltárták mellüket, intim testrészein fogdosták a miniszterelnököt, aki egy adott pillanatban megkérdezte tőlük, “készek-e a bunga-bungára”. Erre kórusban felelték, hogy igen, majd levonultak az alagsorba.

Az ottani jelenetek már kellőképpen feldúlták a két vallomástevőt ahhoz, hogy távozzanak. Ekkor Emilio Fede 79 éves tv-bemondó, aki ugyancsak vádlottja a Rubygate-nek, tudatta velük, hogy mehetnek ugyan, de akkor nem remélhetik, hogy az ő tv-csatornáján időjárás-jelentést mondhatnak be. Ez az ígéret csalta ugyanis őket a Milánóhoz közeli villába, heti 5 ezer eurós fizetséggel megtoldva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik