Nagyvilág

Bugárék a lehallgatási botrány nyomában

A Híd azon lesz, hogy ellenőrizze a környezetvédelmi miniszter, Nagy József illegális lehallgatásáról szóló sajtóhíreket - mondta Bugár Béla a párt elnöke

Igor Stefanov, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) parlamenti képviselője, volt környezetvédelmi miniszter korábban Pozsonyban beszélt arról, hogy 40 képviselőt és újságírót hallgatnak le Szlovákiában a belügyminiszter tudtával. A TA3 szerdai információja szerint a lehallgatott politikusok egyike a környezetvédelmi miniszter, Nagy József.

“Különféle lehetőségeink vannak az információk beszerzésére, amelyekről természetesen egyelőre nem kívánok beszámolni. Annyit szeretnék csupán hangsúlyozni, hogy ezek a lehetőségek legálisak” – jelentette ki szerdán Bugár Béla, a Híd elnöke Igor Štefanov (SNS) állítására reagálva, amely szerint a belügyminiszter, Daniel Lipšic tudtával számos közjogi méltóságot hallgatnak le a belügyi szervek.

Daniel Lipšic belügyminiszter március 31-én jelentette be, hogy polgári feljelentést tesz Igor Štefanov (SNS) képviselő ellen, mert a politikus azt állította róla, hogy 40 parlamenti képviselőt hallgatnak le illegálisan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik