Külföld

A hentest és a kocsmárost is meghívták Vilmos esküvőjére

admin
admin

2011. 03. 01. 22:00

A boltos, a hentes és a kocsmáros is megkapta a meghívót Kate Middleton falujában a hercegi pár esküvőjére – számoltak be brit lapok, emlékeztetve, hogy a szertartáson rajtuk kívül a világ vezető politikusai, uralkodóházak tagjai és olyan sztárok lesznek jelen, mint David Beckham.

A Mail on Sunday című brit lap beszámolója szerint a délkelet-angliai Buckleburry lakói a múlt héten kapták kézhez az április 29-i ceremóniára szóló meghívót. Chan Shingadia, a falu indiai származású boltosa a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy felesége, Hash napok óta azt tervezi, hogy honnan szerezze be az ünnepi szárit, miután engedélyt kapott az udvartól arra, hogy tradicionális indiai öltözetben jelenjen meg a nagy napon.

Madarat lehetne fogatni velünk, nagyon lelkesek vagyunk – árulta el a pár. Évek óta ismerek Kate-et és három-négy alkalommal Vilmos herceget is elhozta magával a boltunkba – lelkendezett az asszony. Az első alkalommal észvesztő volt belegondolni, hogy egy herceg van a boltomban. Imádja a Viennetta jégkérmet, mindig azt vásárol – árulta el.

Meghívást kapott az esküvőre Middletonék postása, Ryan Naylor is, aki “barátságos, természetes, bájos lányként” gondol a falu híressé vált egykori lakójára. De jelen lesz a szertartáson Martin Fidler, a Middleton család hentese is, és nem marad el az eseménytől John Haley, a kocsmáros sem.

Teljesen meglepett, hogy meghívtak, több száz vendégük lesz és rám is gondoltak, ez csodálatos érzés – mondta Haley. Arról is beszámolt a lapnak, hogy az elmúlt évben vagy tízszer járt kocsmájában, az Old Boot Inn-ben a hercegi pár, ahol rendkívül visszafogottan és természetesen viselkedtek. Leültek egy asztalhoz, csendben borozgattak, vacsoráztak, mesés pár – véli a kocsmáros.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.