Nagyvilág

Berlusconi: “hagyjuk el ezt a bordélyházat”

A szokottnál is nyersebb stílusban beszélt Silvio Berlusconi egy hétfő esti televíziós beszélgető műsorban, ahova az ellene - fiatal prostituáltakkal folytatott állítólagos viszonya miatt - indult ügyészségi vizsgálat kapcsán hívták meg.

Az olasz kormányfő egyebek mellett “visszataszítónak” nevezte a műsort, amelyet véleménye szerint “megvetendő, hitvány és undorító módon vezetnek”.

Miután Berlusconi a vendégeknek is dobott egy fricskát, a műsorvezető, Gad Lerner közismert baloldali újságíró “faragatlanak” és “pimasznak” nevezte a kormányfőt.
Berlusconi szerint mindaz, amit ebben a műsorban bemutatnak, az pontosan az igazság ellentétje, majd szólt a stúdióban ülő egyik politikustársának, hogy hagyják el ezt a “televíziós bordélyházat”.

Az olasz miniszterelnök a La7 stúdiójában járt, azon kevés országos csatorna egyikében, amely felett nincs befolyása.
Az olasz ügyészek azzal vádolják Berlusconit, hogy több fiatal prostituálttal is viszonya volt. Az ellene folytatott nyomozás középpontjában jelenleg az áll, hogy volt-e szexuális kapcsolata egy Ruby becenévre hallgató, 17 esztendős táncosnővel, és fizetett-e ezért.

Berlusconi tagadja, hogy bármi jogtalanságot követett volna el, és azt hangoztatja, hogy a politika által irányított ügyészek törvénytelenül járnak el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik