Nagyvilág

Megmentett magyar turisták, iráni akasztás, reptéri káosz [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Fehéroroszországgal hasonlítja össze Magyarországot kedden közzétett szerkesztőségi írásában a Washington Post amerikai napilap. “Magyarország újabb bizonyítékot szolgáltatott Európának arra, hogy milyen törékeny lehet a demokrácia” – írja a befolyásos lap.
Bővebben…

Öt magyar hótalpas túrázót mentettek meg a fagyhaláltól az osztrák hegyi mentők a Rax-Alpokban hétfő este. A SíTV értesülése szerint a túrázók lefelé tartottak a 2000 méteres hegyről, amikor ismeretlen okból letértek a kijelölt turistaútról.
Bővebben…

Tiltakozó akciót kezdtek az utasok a moszkvai reptereken kedden, mert a rendkívüli időjárás miatt már több mint két napja nem tudtak elutazni. Seremetyevón megszállták a poggyászellenőrző részt, a Domogyedovón várakozók pedig állítólag megrohamozták az útlevél-ellenőrző részleget.
Bővebben…

Iránban kedden felakasztották azt a férfit, akit korábban az izraeli titkosszolgálat javára végzett kémkedésért halálra ítéltek. Az ügyészség szerint a férfi adatokat szolgáltatott az “ellenségnek” az iráni katonai támaszpontokról.
Bővebben…

Több ezer járatot töröltek New York repterein a hatalmas havazással járó viharok miatt, kedden azonban megnyitottak a légikikötők. Az utasok megpróbáltatásainak koránt sincsen vége, ugyanis a repterek tisztításának utómunkálatai további kimaradásokat vetítenek előre.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik