Nagyvilág

Itt az új Magyarország-imázsfilm

World of Potentials (Lehetőségek világa) címmel készült el Magyarország új imázsfilmje a soros magyar európai uniós elnökséghez kapcsolódóan.

A Youtube fájlmegosztó oldalon szerdán publikált film a Külügyminisztérium megbízásából készült, abból a célból, hogy az ország imázsát javítása az Európai Unióban Magyarország soros elnökségének kapujában – olvasható az Aera közleményében.

“Bár az elsődleges cél Magyarország kommunikálása a külföld felé, a legkevésbé sem mellékes, hogy számunkra is vállalható, mi több, büszkeségre okot adó képet fessen nekünk, magunkról” – írták a munkáról az alkotók.

A hét és fél perces munka két fiatal turistát követve bemutatja Magyarország városait, természeti szépségeit és szabadidős lehetőségeit, valamint számos, magyar tudósok nevéhez köthető találmányt és technológiai újítást. A zenét a Balkán Fanatik tagjai készítették egy népdalfeldolgozás alapján, melyet a Muzsikás együttes vitt sikerre. A főbb szerepeket Pálmai Anna, Rusznák András és Holecskó Orsolya alakítják, a videó rendezője a Budapest-imázsfilmet is jegyző Madarász Isti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik