Nagyvilág

Oprah Winfrey befejezi

Utolsó, 25.évadját kezdi meg hétfőn a legismertebb és legbefolyásosabb amerikai televíziós személyiség, Oprah Winfrey délutáni talk-show-ja.

Az utolsó széria első adásában Oprah bejelentette, hogy elviszi Ausztráliába a show stúdiójában összegyűlt mind a 300 nézőt. A műsorba John Travolta, Don Johnson és Paul Simon kapott meghívást.

A jubileumi évad egy seregnyi ismert személyiség felvonultatása mellett fel fogja idézni az elmúlt 24 esztendő legizgalmasabb témáit és pillanatait. Az Oprah Winfrey Show-t a világ 145 országban sugározzák.

Az utolsó évad azonban nem jelent búcsút: az amerikai televíziózás milliárdos fekete csillaga januártól önálló tévécsatornát indít, Oprah Winfrey Network (OWN) néven. A kábelen fogható adón egyebek mellett bemutatják a 25. évad forgatásának kulisszatitkait.

Oprah Winfrey távozását a délutáni talk-show-k világából ugyanolyan mérföldkőnek tekintik az amerikai televíziózás történetében, mint amikor 1992-ben Johnny Carsson hagyott fel a The Tonight Show vezetésével, amelyben Jay Leno vette át tőle a stafétabotot.

A CNN-nél a múlt héten jelentették be, hogy a csatornától jövő januártól visszavonuló Larry King utódja Piers Morgan lesz, aki a legnézettebb brit tehetségkutató műsor zsűritagja volt. King 1985 óta házigazdája a róla elnevezett interjúműsornak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik