Nagyvilág

Káoszt okozott egy gyanús teherautó

Lezárták New Yorkban a Triborough hidat helyi idő szerint szerda éjszaka, miután a közelben felfigyeltek egy elhagyott teherautóra, amelyből gázszagot éreztek.

Paul Browne, a New York-i rendőrség szóvivője közölte, hogy az arizonai rendszámtáblájú haszongépjárműre a Bronxból Manhattanba vezető szervizúton figyeltek fel, s miatta le kellett zárni a Manhattant Queens és Bronx kerületekkel összekötő hidat.

A hídzárlatra néhány nappal azután került sor, hogy a manhattani Times Square-n pokolgépet találtak egy elhagyott terepjáróban.

A vizsgálatok után kiderült: üres a New York-i Triborough-híd közelében talált teherautó, így a rendőrség közlése szerint hamarosan megnyitja a Manhattan, Queen és Bronx kerületeket összekötő forgalmas utakat.

A rendőrség röntgensugárral átvilágította a járművet, és kiderült, hogy üres. Az elhagyott, gyanús járművek nyilvánvalóan nagyobb riadalmat keltenek most az Egyesült Államokban, miután néhány nappal ezelőtt a manhattani Times Square-en pokolgépet találtak egy elhagyott terepjáróban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik