Nagyvilág

Csoportos szexért büntethetnek

Vádat emeltek 22 ember ellen Kínában, mert az ügyészség szerint csoportszexben vettek részt - közölte több hírportál.

A vádlottak, 14 férfi és a 8 nő az interneten ismerkedtek meg, ezután pedig több tucat swinger-bulit szerveztek 2007 és 2009 között. Ha bűnösnek találja őket a bíróság, akár öt év börtönt is kaphatnak – számolt be a Procuratorial Daily.

Az elsőrendű vádlott egy 53 éves egyetemi docens, aki létrehozta a “Feleségcsere” chatszobát, és megszervezte a csoportos szex-bulikat a saját otthonában. A lap szerint a kétszeresen elvált és jelenleg egyedül élő férfi azzal indította a szervezést, hogy “ártalmatlan házassági problémákról kezdeményezett csevegéseket”. Aztán összehozta a társaságot azokból, akikről kiderült a számára, hogy érdeklődnek a partnercsere iránt. A lap szerint legalább 190 ilyen ember volt, és közülük 22-en vettek részt együttes csoportszexben éveken át.

“Minden házasságban vannak kisebb-nagyobb konfliktusok. A házasság olyan, mint amikor egy pohár vizet kell meginni az embernek, a swinger pedig olyan, mint egy pohár finom édes bor” – írta a docens a chatszobában csalogatásként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik