Nagyvilág

Hétéves fiú vert agyon egy részeget

Nem ment haza, ezért gereblyével verte egy órán apja egyik barátját egy hétéves fiú Ukrajnában. Az apa szerint nem szereti a részegeket.

Gereblyével vert halálra egy 53 éves részeg férfit egy hétéves fiú az ukrajnai Lemberg (Lviv) megye egyik falujában.

A későbbi áldozat ittasan tért be a fiú apjához, aki a barátja volt. Miután ott is alkohollal kínálták, nem tudott hazamenni, és lefeküdt a ház udvarában lévő fészerben. A gyerek azonban mindenképpen haza akarta küldeni a részeg vendéget, de az nem reagált az ébresztgetésére. Ekkor a fiú megragadta az alvó férfi mellett lévő gereblyét és ütlegelni kezdte vele – adta hírül pénteken a korreszpondent.net internetes ukrán hírportál.

Mint a nyomozás kiderítette, a gyerek egy órán át verte a magatehetetlen embert a kézi szerszámmal és a fészerben talált más eszközökkel. Amikor az apja észlelte a történteket, a férfi már halott volt. Barátjának a tetemét az apa a település határába vitte. A hullát a falubeliek találták meg, akik értesítették a rendőrséget.

Az ügyet vizsgáló nyomozók közlése szerint a fiú elvetemült tettét az apa azzal magyarázta, hogy a gyerek nem szereti a részegeket. A gyilkossággal gyanúsított kisfiút pszichológusok vizsgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik