Nagyvilág

Újabb politikus keveredett szexbotrányba Olaszországban

Berlusconi után immár egy baloldali politikus is szexbotrányba keveredett Olaszországban. Piero Marrazzót olyan videofelvétellel zsarolták, amelyen transzszexuálisok társaságában látható.

Újabb szexbotrány tört ki Olaszországban: a szombati lapok kiemelt helyen írtak a Rómát körülvevő régió elnökéről, a baloldali Piero Marrazzóról, miután őrizetbe vettek négy csendőrt, akik állítólag egy kényes videofelvétellel megzsarolták.

Politikai átverés?

A politikus azt hangoztatja, hogy politikai átverés áldozata lett.
A helyi média péntekre virradóra jelentette be, hogy őrizetbe vettek négy csendőrt azzal a gyanúval, hogy megpróbálták 80 ezer euróért megzsarolni Marrazzót, azt állítva, hogy olyan felvétel van a birtokukban, amelyen a régiófőnök egy transzszexuális “társaságában” látható.

“Ez a videofelvétel hamisítvány, soha egy fillért nem fizettem, összeesküvés áldozata vagyok. Nem mondok le” – jelentette ki a politikus a szombati lapok szerint. A Rai közszolgálati televízió egykori sztár műsorvezetője 2005 óta vezeti a Róma körül elterülő Latium régiót a Demokrata Párt, a legnagyobb ellenzéki erő színeiben.

Berlusconi lapja vádolja tulaja ellenfelét

A ügy néhány hónappal a Silvio Berlusconi kormányfő jobbközép kormánya számára próbakőnek számító regionális változások előtt pattant ki.

A csendőröket szombat reggel hallgatta ki egy bíró.
“A baloldal szexbotrányba keveredett, a kormányzó tagad, de a dokumentumok megerősítik (a gyanút), íme a kihallgatásokról készült jelentés” – írta első oldalán az Il Giornale, a szintén szexbotrányba keveredett Silvio Berlusconi családjának tulajdonában lévő napilap, amely egész oldalakon részletesen ismertette Marrazzo rendőrségi meghallgatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik