Nagyvilág

Nem jelenik meg Polanskiné albuma

Elhalasztották Roman Polanski felesége, Emmanuelle Seigner legújabb albumának megjelenését, amelyen a francia színésznő egy szerelmi duettet is énekel filmrendező férjével - írta pénteken a Le Parisien című párizsi újság.

November 2-án került volna a boltokba Dingue (Lökött) címmel Emmanuelle Seigner második albuma. A kiadó a héten viszont úgy döntött, hogy 2010. január 26-ra halasztják a lemezt megjelenését. A lap szerint sem a kiadó, sem a színésznő-énekesnő nem kívánta indokolni a döntést, amely feltételezhetően a férj, Roman Polanski letartóztatásával áll összefüggésben. A francia-lengyel kettős állampolgárságú filmrendező ugyanis duettet énekel feleségével az albumon.

“A szerelem vagyok személyesen” – válaszolja Polanski feleségének a Qui etes-vous? (Ki maga?) című számban, amikor a színésznő azt kérdezi férjétől: “Ki maga, Monsieur, mit csinál az ágyamban?”. A lap szerint a könnyed és ironikus szerelmi dal megjelenése a művészpár jelenlegi helyzete miatt kifejezetten rossz fényt vetne mindkettőjükre.

Roman Polanski jelenleg egy svájci börtönben várja a döntést esetleges kiadatásáról az Egyesült Államokba egy több mint harminc évvel ezelőtti szexuális bűncselekmény miatt.

A színészcsaládban született 43 éves Emmanuelle Seigner 14 évesen manökenként kezdte pályafutását, amelyet 20 évesen otthagyott a filmezésért. Azóta közel harminc filmben játszott. Húsz éve ment hozzá Roman Polanskihoz, házasságukból két gyermek született: 1993-ban Morgane és 2000-ben Elvis.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik