Nagyvilág

Őrizetbe vették Berlusconi kerítőjét

Az olasz rendőrség kábítószer-kereskedelem vádjával őrizetbe vette a Silvio Berlusconi kormányfő körüli prostituált-botrány központjában álló üzletembert.

Gianpaolo Tarantinit, aki jelentések szerint Bari ügyészségének azt mondta, hogy ő szállított a kormányfő partijaira 30 call girlt, a dél-olaszországi város repülőterén vették őrizetbe, amikor Rómába készült utazni.

Tarantinit a vámőrség helyiségeiben tartják fogva, amíg a bíró dönt a letartóztatásáról. A férfit kokainkereskedelemben való bűnrészesség vádjával vették őrizetbe.

Tarantini azután vált ismertté, hogy Patricia D,Addario call girl azt vallotta, hogy ő fizetett azért, hogy a kormányfő rezidenciáján novemberben tartott parti után Berlusconival töltse az éjszakát. D,Addario azt állította, hogy a látogatásról hangfelvételt készített és olasz lapok a kormányfővel való állítólagos beszélgetéséről készült felvételből is közzétettek részleteket.

Berlusconi nem tagadta, hogy d,Addarióval töltötte volna az éjszakát, de hangsúlyozta, hogy szexért soha nem fizetett.
Tarantinit azzal is vádolják, hogy szélsőbaloldali politikusok számára szállított prostituáltakat.

A botrány nehéz órákat okozott Berlusconinak a nyáron, miután második felesége májusban bejelentette, hogy elválik tőle, és kiskorúak molesztálásával vádolta meg, miután férjéről filmfelvétel készült a Noemi Letizia modell 18. születésnapján tartott partin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik