Nagyvilág

Obama is Michael Jackson-rajongó

Barack Obama amerikai elnök csütörtökön elmondta: Michael Jackson zenéjén nőtt fel és iPodján máig megvan neki a popsztár minden száma.

Az elnök egy fehér házi interjúban tért ki arra, hogy szerinte milyen fantasztikus előadó volt Jackson. Tehetsége tragikus magánélettel párosult – tette hozzá.

A riporter megjegyezte: a fekete közösségben többen kifogásolták, hogy a Fehér Ház nem adott ki hivatalos közleményt az 50 évesen váratlanul elhunyt énekes távozásával kapcsolatban. “Sokakat ismerek a fekete közösségben és még nem hallottam erről” – mondta, s hozzátette, ő nem érzi problémának, hogy nem adtak ki közleményt, és nem hallott ilyen kifogást.

“Michael Jackson szerintem az egyik legnagyobb amerikai előadóként fog bevonulni a történelembe” – mondta, s üdvözölte, hogy elsősorban arra az örömre emlékeznek az emberek, amelyet rendkívüli előadói tehetségével okozott közönségének.

Robert Gibbs elnöki szóvivő pénteken, Jackson halálának másnapján egy kérdésre válaszolva elmondta: Obama – aki szerint Jackson fantasztikus előadó és a zene óriása volt – részvétét nyilvánította a családnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik