Nagyvilág

Berlusconi nem fizetett a szexért

Sohasem fizetett szexuális szolgáltatásért – jelentette ki Silvio Berlusconi olasz kormányfő. Négy hölgy cáfolja ezt az állítást.

„Sohasem fizettem meg nőt. Sohasem értettem, hogyan lehetséges szexuális kielégülés a hódítás öröme nélkül” – mondta Berlusconi a Chi című olasz hetilapnak adott interjúban. Olasz nyomozók a közelmúltban négy fiatal olasz nőt hallgattak ki, akik mind azt állítják: pénzt kaptak azért, hogy részt vettek Berlusconi összejövetelein, és „rendelkezésre álltak” a kormányfő összejövetelein. Mint mondják, egy 27 éves drogkereskedő hajtotta fel és szerződtette őket a Berlusconi-villákban rendezett partikra.

Az ügyet múlt héten robbantotta ki egyikük: Patrizia D’Addario Bariban élő call girl “kitálalt” a Berlusconi római rezidenciáján tett látogatásairól és javadalmazásáról. A riporter megkérdezte az olasz kormányfőt, nem sejtette-e, hogy D’Addario luxusprostituált, és csapdát akar neki állítani? Berlusconi azt felelte, hogy „ha bárkiről ilyesmit gyanít, ezer kilométeres távolságot tart tőle”, szerinte valaki lefizette D’Addariót, hogy lejárassa őt. Ez volt egyébként Berlusconi első érdemi nyilatkozata az ellene folytatott vizsgálatról, eddig beérte azzal, hogy badarságnak minősítette az egész ügyet.

A 72 éves milliárdos médiacézár, kormányfő tekintélyét botrányok sorozata tépázza hetek óta. Újabb és újabb leleplezések látnak napvilágot állítólag vad magánéletéről, egy tizenéves lányhoz fűződő furcsa kapcsolatáról, zűrös válási ügyéről és a villáiban rendezett állítólagos orgiákról. Ignazio La Russa védelmi miniszter már a nyilvánosság előtt intette arra, hogy „elég a magánügyekből, összpontosítson a kormányzásra”, és felszólította Berlusconit: ne hagyja, hogy magánügyei eltereljék figyelmét a kormányzás feladatairól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik