Nagyvilág

Két magyar gyermek az Air France utasai között

A Hír Tv információi szerint két magyar felnőtt, egy nő és élettársa, valamint két magyar kisfiú utazott az Air France Brazíliából Párizsba tartó repülőgépén, amelynek hétfőn veszett nyoma.

A férfi volt felesége és közös gyermekük, továbbá a nő élettársa és egy másik, 10-11 év körüli, rokonlátogatóba vitt kisfiú utazott a gépen. A Hír Tv szerint a volt férj felvette a kapcsolatot a Külügyminisztériummal, ahol megerősítették a nevek alapján, hogy volt feleségének és kisfiának a neve szerepel az utaslistán. Az asszony a Nemzetközi Pető Intézetben dolgozott, és egy háromhetes tanfolyamot tartott a dél-amerikai országban – közölte a Hír Tv.

Az Atlanti-óceán felett eltűnt gépen 228 személy – 216 utas, valamint a személyzet 12 tagja – tartózkodott. Az Air France hivatalos tájékoztatása szerint az utasok között négy magyar volt, a gépen összesen 126 férfi, 82 nő, hét gyerek és egy csecsemő volt.

Az A330-200 típusú Airbusnak közép-európai idő szerint 11 óra 10 perckor kellett volna leszállnia Párizs Roissy repülőterén, de már reggel 8.00 órakor nyoma veszett. A járat helyi idő szerint vasárnap este 7 órakor, közép-európai idő szerint éjfélkor szállt fel a riói repülőtérről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik