Nagyvilág

Kiirtotta családját egy kaliforniai férfi

Hat embert, köztük három gyermeket lőttek le egy családi házban a kaliforniai Santa Clara településen; a halottak között van a feltételezett elkövető is - jelentette egy helyi újság kedden.

A rendőrség gyanúja szerint a rémtettet a családfő hajtotta végre, aki ezután maga ellen fordította fegyverét – mondta Phil Cooke, a település rendőrfőnöke a San Francisco Chronicle című lapnak.

A 42 éves férfi valószínűleg megölte 11 éves fiát és négyéves kislányát, valamint felesége Indiából érkezett látogatóit, egy 35 éves férfit és egy 25 éves nőt. A vendégségben lévő fiatal pár 11 hónapos kislányára is rálőtt. A gyermek a rendőrség kiérkezésekor még életben volt, néhány órával később halt meg.

A tettes többször belelőtt harmincas éveiben járó feleségébe is, aki túlélte a mészárlást, de helyi idő szerint hétfő este még válságos állapotban volt. A rendőrséget a szomszédok értesítették, miután vasárnap este rábukkantak a vérbe fagyott, eszméletlen feleségre a ház előtt. A kiérkező járőrök ezután találták meg a holttesteket és a súlyosan sebesült csecsemőt az épületben.

A családfő, a feltételezett tettes a ház második emeletén hevert holtan. A családi tragédia az informatikai ipar fellegvárában, a Szilícium-völgyben történt, a San Franciscótól 60 kilométernyire fekvő település egyik jómódú negyedében. A szomszédok szerint a család alig egy hete költözött a házba, és nagyon zárkózottan éltek. Egyelőre nem tudni, hogy mi volt az oka a mészárlásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik