Nagyvilág

Sztriptíz az ausztrál parlamentben

Tisztsége elhagyására kényszerült az ausztrál New South Wales tartományi rendfenntartó erők minisztere, miután kiderült, hogy nemrég félmeztelenül táncolt egy a hivatalában megrendezett parlamenti partin. Ezt a tartomány vezetője jelentette be csütörtökön.

Ausztrália legnépesebb államának táncoslábú minisztere, Matt Brown szerda este nyújtotta be lemondását, mindössze három nappal beiktatása után – írja a CNN. „Ember vagyok, aki hibákat követ el, mint mindenki más. Levontam a tanulságot a történtekből” – nyilatkozta Brown.

A lemondását aznap nyújtotta be, mikor az egyik legolvasottabb ausztrál újság, a The Australian meg nem nevezett forrásra hivatkozva megírta a görbe este történetét. Brown hangos techno zenére vetkőzött alsónadrágig egy kényelmes bőrkanapén a Parlament egyik hivatalában tartott éjszakába nyúló ivászaton. Ebben az időben még a lakhatási ügyek minisztere volt.

Brown először tagadta a történteket, de a tartományt vezető miniszter túlzottnak tartotta a média nyomását. „Közöltem vele, hogy túl sok alsógatyás hírben szerepel a neve ahhoz, hogy ezt szó nélkül hagyhassam” – mondta Nathan Rees. A testét nem szégyellő miniszter később bevallotta, valóban alsónadrágig vetkőzött a bulin és egyetértését fejezte ki, hogy le kell mondania, mert olyan módon viselkedett, ami nem illik egy miniszterhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik