Nagyvilág

Lefagyasztotta három gyermekét egy német asszony

Újszülötteket találtak egy fagyasztóban a Bonn közeli Wenden egyik családi házában. Az első vizsgálatok szerint a vádlott férje, sem a három - 18, 22 és 24 éves - gyermekük nem tudott az anya tetteiről.

A hétvégre utaztak el a szülők, amikor a 18 éves fiú és 24 éves nővére pizzáért mentek a pincébe, ahol a fagyasztót tárolják. Ott több lejárt szavatosságú ételt is találtak, majd elkezdték kipakolni őket. Ekkor bukkantak rá a három újszülött tetemére. A bébik testét törülközőbe csavarták, így csúsztatták be műanyagzsákokba.

Az egyik tetemet egy helyi újság 1988-as keltezésű számába is becsomagolták. Egyelőre semmit sem tudnak arról, hogy miként haltak meg a csecsemők, mert előbb lassan fel kell olvadniuk, mielőtt megtörténhetne a boncolás.

Amikor az apa és az anya vasárnap koraeste visszatértek a családi házba, együtt jelentkeztek a rendőrségen. Azt feltételezik az anyáról, hogy ő hozta a világra a szülés után lefagyasztott csecsemőket. Jelenleg orvosi megfigyelés alatt áll, ugyanis olyan lelkiállapotba került, hogy még nem tudták kihallgatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik