Nagyvilág

McCain cáfolta állítólagos szerelmi viszonyát

A liberális The New York Times bombát robbantott. A lap szerint McCain évekkel ezelőtt állítólag "nem helyénvaló" viszonyt folytatott egy fiatal lobbistával.

Az Ohio államban kampányoló McCain csütörtök reggel cáfolta a lap internetes portálján előző este elhelyezett hírt. Az állítások hamisak, és kiábrándító a névtelen forrásokra hivatkozó újságcikk – jelentette ki. Konzervatív megfigyelők szerint nem véletlen, hogy a liberális lap éppen most dobta be az ügyet, amikor McCain jelöltsége már bizonyos.

A liberális újság névtelen források alapján támadta a szenátort: azt állította, hogy McCainnek 2000-ben valószínűleg “nem helyénvaló” viszonya volt a ma 40 éves Vicki Isemannal, aki annak idején telekommunikációs cégek érdekeiben járt el a kongresszus kereskedelmi bizottságának tagjainál, mások mellett McCainnél. Iseman személyesen ugyan nem adott pénzt a szenátornak, de ügyfelei állítólag több tízezer dollárral segítették kampányait. McCain és Iseman is cáfolja, hogy túl szoros, a barátinál mélyebb lett volna viszonyuk, de környezetük másként látta a dolgot – írta a The New York Times.

A legújabb McCain-ügy is arról tanúskodik, hogy az amerikai előválasztási verseny élesre váltott. A talpon maradt jelölt-aspiránsokat az ellentábor évtizedekre visszamenőleg kivesézi, beszédeit, fellépéseit és tevékenységét nagyítóval vizsgálják át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik