Nagyvilág

Pártot alapítanak a pedofilok Hollandiában

A felnőttek és gyerekek közötti szex legalizálásáért fellépők csoportja pártot alapít Hollandiában – adta hírül kedden az Algemeen Dagblad holland napilap.

A felnőttek és gyerekek közötti szexuális kapcsolat társadalmi és törvényi elfogadtatását szorgalmazó, 1982-ben alapított Martijn nevű holland mozgalomból kinövő párt Felebaráti Szeretet, Szabadság és Különbözőség (NVD) néven részt kíván venni a 2007-es parlamenti választásokon.

A lap tudósítása szerint a párt alapítóinak szándéka, hogy elfogadtassák a pedofiliát a holland társadalommal, illetve hogy a fiatalkorúakkal folytatott szexuális kapcsolat törvényileg szabályozott alsó korhatárát a jelenlegi 16-ról 12 évre csökkentsék, végül pedig teljesen eltöröljék.

A mozgalom alapítói úgy vélik, a nevelés során meg kell ismertetni a gyerekeket a szexualitással, hiszen a tiltások csupán kíváncsivá teszik őket. A párt szóvivőjének a napilapban idézett álláspontja szerint engedélyezni kellene, hogy a tizenkettedik életévüket betöltött gyerekek önkéntes alapon pornófilmekben vehessenek részt, dohányozhassanak, alkoholt fogyaszthassanak és szavazhassanak a választásokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik