Nagyvilág

Megölte feleségét a Reichstagnál lezuhant pilóta

Holttestet találtak a berlini Reichstagnál lezuhant pilóta házában - közölte a rendőrség. Az azonosítás eredményét kedden közlik.

Valószínűleg a pilóta, Volker Klawitter feleségének fóliába csomagolt holttestét fedezték fel egy szénkupac alatt a családi ház pincéjében, a Berlinhez közeli Erknerben.

Volker Klawitter pénteken este zuhant le kétfedelű kisgépével Berlin központjában, a német parlament épülete előtt. A férfi szörnyethalt, másoknak csodával határos módon nem lett baja. A rendőrség már akkor feltételezte, hogy családi dráma áll az eset hátterében, a megtalált holttest pedig arra enged következtetni, hogy a pilóta vélhetően megyilkolta feleségét majd úgy döntött, hogy magával is végez.

Az asszony, aki korábban válókeresetet nyújtott be férje ellen  egy héttel ezelőtt tűnt el. Az ezt követő rendőrségi kihallgatáson a férj ellentmondásokba keveredett.

Az eset nyomán a szövetségi és tartományi szervek a német főváros kormánynegyede fölött repülési tilalmat rendelnének el, ez alól azonban kivételt képeznének a turistákat sétarepülésre invitáló vállalkozások gépei.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik