Nagyvilág

Az SAP az év Európai Kockázatkezelő Csapata

Az európai kockázatkezelési díjak kiosztására 2005. április 29.-én került sor, a brit kockázatkezelési szaklap, a StrategicRISK szervezésében, Londonban.

Az SAP lett az év Európai Kockázatkezelő Csapata és elvitte a Technológia Legeredményesebb Felhasználása Kockázatkezelési Célokra kategória első díját is.

Tekintve, hogy az üzleti világ és a közvélemény is a kockázatok negatív vonatkozásaira koncentrál, a StrategicRISK úgy döntött, hogy 2004. évi európai kockázatkezelési díjai (StrategicRISK European Risk Management Awards) odaítélésével pozitív oldalról próbálja megközelíteni a kérdést.

Az elmúlt években a kockázatkezelés egyre fontosabbá vált a vállalati szférában. A StrategicRISK a tudásmegosztást és a bevált gyakorlat megismerését kívánja szorgalmazni európai kockázatkezelési díjaival. Fórumot teremt a kockázatkezelési szakemberek számára az eszmecserére, a szakma tudástárának gazdagítására. A díjakat 14 kategóriában osztják ki. Tíz kategóriában (pl. Az Év Európai Kockázatfelelőse, Az Év Legjobb Veszteségmegelőzési Stratégiája stb.) a szakterületükön jelentős eredményeket produkáló kockázatkezelési szakembereket jutalmazzák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik